Förvirringen är total!

Känns detta igen? Ju mer man kan dessto krångligare blir det. Kursen med att göra hemsida går framåt och jag lär mig massor men vill oxå massor! En hopplös kombination. Jag har inget tålamod att grotta ner mig i detaljer. Jag hör om fiffiga lösningar och ser inspirerande saker på andras hemsidor som jag genast vill testa men rent tekniskt är jag inte där. Just nu vill jag allt NU och vill lägga ut hemsidan NU och vill få den perfekt. Var så glad i går kväll då jag lyckades pilla in ett bokningsformulär för rumsbokning. Nu fick jag höra om WoCommerce och vill ju lägga ut min milkpaint och börja med mina kurser.
Framförallt önskar jag att dygnet hade lite fler timmar! Glad helg!Måtte den bli produktiv! en kopp kaffe

Dela gärna med andra
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Posted in
Thina

Thina

Det är jag! Jag skulle vilja citera Pippi Långstrump och säga "Detta har jag aldrig provat så det är jag nog jättebra på" Just så känns det nu då jag bygger min nya hemsida.

Timingen kunde inte vara bättre. År 2020 är verkligen ett skittkasst år. Det är lugnt med bokningar av rum på mina båda Bnb så nu förkovrar jag mig ... och bloggar

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishChinese (Simplified)Arabic