En lördagkväll med datorn i knät

Lördag kväll. Klockan är 5 på eftermiddagen och utanför fönstret är det redan becksvart. Egentligen gillar jag inte mörkret men då jag nu upptäckt tjusningen med att bygga hemsida passar mörkret perfekt. Idag har jag lärt mig göra fotogallerier och jag klipper och klistrar hej vilt. Så kul. Hösten – välkommen!

Dela gärna med andra
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Posted in
Thina

Thina

Det är jag! Jag skulle vilja citera Pippi Långstrump och säga "Detta har jag aldrig provat så det är jag nog jättebra på" Just så känns det nu då jag bygger min nya hemsida.

Timingen kunde inte vara bättre. År 2020 är verkligen ett skittkasst år. Det är lugnt med bokningar av rum på mina båda Bnb så nu förkovrar jag mig ... och bloggar

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishEnglishGermanFrenchSpanishChinese (Simplified)Arabic